Uutuuksia Ampparit Betassa: Nyt mukana Äänestetyimmät uutiset

Amppareiden Beta-versiossa tapahtuu jälleen!

Moni käyttäjä on ehtinyt kaivata Betaan vanhalta sivulta tuttua Äänestetyimmät-listausta,  joka nimensä mukaisesti listaa uutisotsikoita sen mukaan, miten käyttäjät ovat niitä suositelleet. Nyt tämä ominaisuus on tuotu mukaan Betaan. Äänestetyimpiä uutisia voit käydä katsomassa täältä. Uutisia listataan tunnin, 3 tunnin, 6 tunnin, 12 tunnin ja 24 tunnin mukaan.

Betassa on tehty myös toinen uutislistauksiin liittyvä uudistus. Betan etusivuna toimi julkaisuvaiheessa Suositellut-listaus, joka vastasi nyky-Amppareiden etusivua. Olemme nyt muuttaneet Betan etusivua niin, että käyttäjä päätyy aluksi Uusimmat-sivulle, josta voi valita joko Kaikki uutiset tai Päälähteet. Kaikki vastaa nyky-Amppareiden Uusimmat-sivua, Päälähteet taas nykyistä etusivua. Jos siis haluat nähdä etusivullasi kaikki Amppareiden lähteet, valitse valikosta Kaikki.

kehitysblogi

Näiden muutosten lisäksi myös visuaalista ilmettä on hieman paranneltu ja toiminnallisuuksia hiottu entistä parempaan suuntaan, käykäähän siis tsekkaamassa uusinta Beta-versiota.

Beta on koko ajan julkinen, ja teemme siihen jatkuvasti muutoksia. Otamme mielellämme käyttäjiltä vastaan rakentavaa palautetta kehitysblogin, sähköpostin (ampparit(at)ampparit.com) sekä sosiaalisen median välityksellä.

 

 

1 Comment

  1. Captcha otettu pois käytöstä ja äänien manipulointia helpotettu jälleen. Plus- ja miinusäänien määrät myös piilotettu? Hyvää työtä.

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*