Uutta vain Ampparit Betassa: Kuumat ja suositut aiheet #avainsanoina

Amppareiden Betassa on uusi ominaisuus, jonka avulla voidaan listata kuumimpia aiheita entistä helpommin. Uudet, tarkemmat avainsanat mahdollistavat entistä spesifimpien aiheiden seuraamisen.

Tällä hetkellä aiheseurantojen määrä on hyvin rajattu, mutta määrä tulee kasvamaan lähiaikoina. Nyt seurannassa ovat syksyn kestoaiheet #PATRIKLAINE ja #SAARAAALTO.

avainsanat_patriklaine

 

Ominaisuus on Ampparit.com:ssa täysin uusi, sillä aiemmin Amppareissa uutiset on kategorisoitu vain aiheen perustella. Esimerkiksi Jalkapallon alla on ollut kategorisoituna vain Mestarien liiga ja Veikkausliiga, mutta muita liigoja, pelaajia tai seuroja ei. Jatkossa tästäkin tulee mahdollista.

Talven aikana Ampparit alkaa tagittaa juttuja entistä laajemmin niin, että lukija saa haulla entistä enemmän osumia ja uutisia juuri häntä kiinnostavista aiheista, ihmisistä ja tapahtumista. Ajan myötä tarkoitus on laajentaa avainsanojen käyttöä etenkin kovissa uutistilanteissa.

Uutta avainsanoitus-systeemiä voit käydä jo nyt kokeilemassa Ampparit Betassa.  Avainsanan #PATRIKLAINE löydät täältä ja #SAARAAALTO puolestaan täältä.

Amppareiden Beta on koko ajan julkinen, ja voit lähettää siitä palautetta sähköpostitse ampparit (at) ampparit.com tai postata kommenttisi sosiaaliseen median kanaviimme tai kehitysblogiin.

2 Comments

  1. Onpa saatu sekavaksi. Jos nykyinen Ampparit lopetetaan, niin se on bye bye. Tätä uutta vaan ei voi käyttää. Ja please, lopettakaa sinne lite. -versioon ohjaaminen.

  2. Heh, 10:08 AM *facepalm*

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*