Uutta Amppareiden Betassa: Kategoriavalikko

Amppareiden uudelle Beta-sivustolle on tuotu mukaan kategoriavalikko, josta löytyy kätevästi kaikki tutut kategoriat. Kategoriavalikkoa klikkaamalla käyttäjä voi nyt helposti navigoida itsensä haluamaansa aihealueeseen.  Juttujen kategorisointi ja luokittelu on olennainen osa Amppareiden käyttölogiikkaa, eli mikäli haluat selata esimerkiksi vain urheilu-uutisia tai elokuvajuttuja, kannattaa uuteen kategoriavalikkoon tutustua tarkemmin!

kehitysblogi_megamenu

Viikko sitten julkaistu Beta on saanut paljon huomiota, käyttäjiä ja palautetta – yksi käyttäjien kaipaama ominaisuus oli juurikin kategoriavalikko, josta löytyy kätevästi listattuna kaikki Amppareiden aihealueet. Kiitos kaikille rakentavasta palautteesta! Käyttäjien kommenttien perusteella saamme kehitettyä Betaa toimivien ratkaisujen suuntaan.

Betaan on tulossa lisää päivityksiä lähiaikoina – luvassa on muun muassa uusi Sää-sivu sekä monta muuta toimintoa.

Palautetta voi jatkossakin antaa kehitysblogissa,  Amppareiden somekanavissa tai meilillä osoitteeseen ampparit@ampparit.com.

 

9 Comments

 1. En vaan ymmärrä miksi kategorialistaus pitää olla koko näytön tilassa tuolla napin takana, koska tuossa on nyt yksi ylimääräinen klikkaus vanhaan sivustoon verrattuna. Jos näyttö tilaa riittää, niin responsiivinen sivustohan osaisi ”helposti” siirtää tuon kategorialistauksen sivun vasempaan laitaan, niin kuin vanhalla sivustolla. Pienellä näytöllä sitten vain napin taakse.

  • Minna / Ampparit

   lokakuu 21, 2016 at 9:37 am

   Kiitos palautteesta ja ideasta!

   Kehitystyö Betan suhteen jatkuu edelleen ja tarkoituksemme on testata eri toimintojen toimivuutta julkisella Betalla, jotta saamme käyttäjiltä kommentteja jatkokehitykseen.

 2. Mikähän siinä on että piitää uudistuksissa heikentää toimivaa palvelua?

 3. Missä uudessa Beta-versiossa on vanhan ampparit.com sivun vastaava ”Etusivu” sisältö tai ”Uusimmat” sisältö (eikös vanhalla sivulla molempien sivujen sisältö ole sama)?.

 4. Täytyy kyllä sanoa että olen todella pettynyt. Nykyisessä, siinä ainoassa oikeassa Ampparissa näkyy sivulla paljon enemmän infoa kuin tässä uudessa.

  Uutisia mahtuu muutama hassu ruutuun, eikä sivussa jo tavaksi tullut 5 suosituinta uutista ja uusimpia uutisia. En jaksanut tosin tutustua saisiko asetuksista, koska masennuin niin tuosta leiskasta. Jättäkää nyt edes mahdollisuus käyttää nykyistä vanhana versiona (eikä määräaikaisesti, vaan pysyvästi).

  En ymmärrä tätä että uudistuksella pilataan erittäin hyvin toimiva konaisuus. Sitä nykyinen on. Nykyiseen verrattuna uusi beta, joka kuitenkin ollee aika pitkälle se tuleva varmaan, niin on kuin käyttäjän kädet olisi selän taakse sidottu ja liitymänä kosketusnäyttö jota yrittää vaikka nenällä tökkiä, ruudun zoomiksi vahingossa sössien 200%.

  Pahoittelut kenties ankarasta arvostelusta, mutta jos tämä uusi on tällainen kuin beta näyttää, eikä vanhaa – siis nykyistä – voi käyttää vaihtoehtona, niin pakko etsiä joku muu palvelu jos sellaista vain on.

 5. Voisiko noita miinusäänien syitä näyttää suoremmin (poislukien ”huono”)? Vaikka miinusvalinnan symboli ja määrä tuon alaspäin osoittavan peukun viereen. Pelkkä symboli ilman määrää ei mielestäni olisi riittävä, jottei yksittäisen kävijän virheklikkaus tai muista lukijoista poikkeava arvio liiaksi leimaisi otsikkoa. Nämä miinustiedot siis pitäisi näkyä helposti _ennen_ kuin avaa uutisen.

  Jos useampi klikkaa otsikkoa, joka vie sivulle ”Hakemaasi uutista ei löydy” ja porukka laittaa tuon ”Linkki rikki” -miinuksen niin ei kaikkien tarvitsisi samaa klikata turhaan.

  Jos uutinen on parin virkkeen mittainen ja kertoo lähinnä, että ostamalla paperiversion lehdestä kerrotaan tarkemmin, niin ”Mainos”-miinusten näkyminen auttaisi muita.

  Jos otsikko tarkoituksellisesti johtaa harhaan kerätäkseen klikkauksia, olisi kiva helposti nähdä kertyneet ”Harhaanjohtava”-miinukset.

 6. Äkäinen Ampiainen

  marraskuu 3, 2016 at 10:32 am

  Eiiiiiiiiiiii.

  !!! Epic Fail !!!

  MIKSI menette sotkemaan ja särkemään toimivan palvelun? Miksi?

  Betan ulkoasu on jo lähtökohtaisesti pielessä – Sekavaa sotkua.

  Toivon, että ETTE UUDISTA palvelua!

 7. Äkäinen Ampiainen

  marraskuu 3, 2016 at 10:41 am

  Amppareille löytyi kilpailija. Vaihdan heti sinne jo tämä teidän Beta versio on tulevaisuuden visionne!

  *Pitäkää varanne!

  high (piste) fi

 8. Edelleen vaan huonona pysyy. Otsikoita mahtuu sivulle 1/3 mitä ”vanhaan” mutta niin paljon parempaan.

  Edelleen pyydän, jättäkää vanhakin saataville, pysyvästi.

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*