Tutustu Amppareiden Windows Phone -sovelluksen uusiin ominaisuuksiin – mukana sää ja TV-tiedot!

Amppareiden Windows Phone -sovelluksesta on nyt ladattavissa uusi versio, joka tuo lukuisia uutuusominaisuuksia ja parannuksia WP-käyttäjille.

Kaikista suurimmat uutuudet tässä versiossa ovat käyttäjien paljon kaipaamat TV-opas ja säätiedot, jotka on nyt mukana Windows Phone -sovellukseen. Molemmat löytyvät  sovelluksen alapalkista omien ikoneidensa takaa. Uutislistalle käyttäjä pääsee palaamaan valitsemalla vasemmasta alareunasta ”Uutiset”.

Lisäksi sovellukseen on tuotu uutisten äänestämismahdollisuus. Voit suositella uutista painamalla sitä pitkään ja valitsemalla joko ”Suosittelen” tai ”En suosittele.”

Uuteen versioon on tehty myös bugikorjauksia, eli sovelluksen käyttökokemus on nyt entistä sujuvampaa. Mikäli WP-sovelluksessa ilmestyy jotain ongelmia, voitte raportoida niistä kehitysblogiin tai sähköpostitse ampparit(at)ampparit.com.

Ampparit toivottaa kaikille hyvää viikonloppua! Muistattehan, että vappunakin löydätte uusimmat uutiset kätevästi osoitteesta ampparit.com.

 

 

2 Comments

  1. Miten saa suodatettua pois tuon ”Uutiset” nimisen kategorian? Sitä kun ei näy personointi asetuksissa ja yleensä se sisältää kaikenlaisia asiattomuuksia, tyyliin: ”Suvi myy sek… Iltalehti (Uutiset) 14:20, 29.4”.

    • Tällä hetkellä koko Uutiset-pääkategorian suodattaminen aiheuttaa sen, että myös sen alakategorioiden sisällöt poistuvat näkyvistä. Uutiset on pääkategoriana sellainen, että se kerää valtavasti erityyppistä uutisointia alleen – satunnaisesti myös asiattomia otsikoita näkyy, vaikka niiden määrä on sentään kokonaisuudessa varsin vähäinen. Kehitämme personointimahdollisuuksia jatkossakin, ja tämän ehdotuksen pohjalta mietimme, miten pääkategorian ja alakategorioiden suodattamista voisi tehdä entistä monipuolisemmaksi. Kiitos siis palautteesta!

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*