Olethan jo tutustunut Amppareiden sovelluksiin?

Ampparit uudisti Android- ja iOS-sovellukset syksyn aikana. Kehitystyö jatkuu edelleen, ja rakentavia kommentteja voi lähettää meille palautelomakkeen kautta. Tässä pähkinänkuoressa sovellusten nykytila ja uudet ominaisuudet.

Android-sovellus uudistui jo alkusyksystä tuoden uusia ominaisuuksia käyttäjille: perinteisten uutislistojen lisäksi käyttäjä voi valita suosikkiaiheensa omiksi listoikseen.

Amppareiden Android-sovelluksessa voit valita suosikkiaiheitasi listoiksi.

Amppareiden Android-sovelluksessa voit valita suosikkiaiheitasi listoiksi.

Lisäksi TV-opasta voi muokata omien mieltymysten mukaan. Joulukuussa sovellukseen tuotiin mukaan myös käyttäjien paljon kaipaama sää.

Amppareiden Android-sovelluksen päänäkymä.

Amppareiden Android-sovelluksen päänäkymä.

Loppuvuodesta 2015 iOS-sovelluksen ulkonäköä nykyaikaistettiin ja uudessa applikaatiossa käyttäjälle tarjotaan heti useampia uutislistoja.

Ampparit_Iphone

Ampparit iPhonessa.

 

Ampparit_IOS

Ampparit iPadissa.

Mukana ovat muun muassa suosituimmat ja äänestetyimmät uutislistat. Lisäksi iOS-applikaatiossa uutena elementtinä käyttäjä voi koota itselleen lukulistan. Jutut tallentuvat kätevästi lukulistalle painamalla pidemmän aikaa otsikkoa. Myös sää ja TV-opas ovat mukana sovelluksessa.

Olemme saaneet paljon kyselyitä iOS-applikaatiosta puuttuvasta pääuutiset-listasta. iOS-käyttäjille tiedoksi, että seuraavassa päivityksessä tulee olemaan pääuutiset mukana.

Ampparit_IOS2

Amppareiden iOS-applikaatiossa on mukana myös kattava TV-opas.

Ampparit_IOS3

Lisäksi tarjolla on myös säätiedot.

Molemmissa applikaatioissa on mahdollista käyttää Amppareihin luotua profiilia, eli omat uutislistamieltymykset ovat käytettävissä myös sovelluksissa.

Androidin ja iOSin lisäksi Windows Phonelle on mahdollista ladata Ampparit-sovellus, mutta sitä ei ole uudistettu, eikä uudistusta ole näillä näkymin tulossa.

Kommentti-osiossa sana on vapaa! Käytätkö sinä jotakin Ampparit-sovellusta?

Loppukaneettina, seuraathan Amppareita jo somessa? Löydät täältä Amppareiden Facebook-sivun ja täältä Twitter-tilin.

4 Comments

  1. ”Android-sovellus uudistui jo alkusyksystä[…]”
    … ja klikkaamalla linkkiä tuosta kohtaa pääsee iOS-sovelluksen lataussivulle.

  2. Android-applikaatio ei toimi kunnolla mentäessä sillä Ilta-Sanomiin. Aikaisemmin näytti sen muotoiluineen mutta silloinkin IS ilmoitti käytössä olevasta vanhentuneesta selaimesta tms. Nyt ainakin itselläni IS näytetään ilman mitään muotoiluja tai asetteluja käytännössä tekstimuotoisena.

  3. Ampparin uudistunut sovellus on aivan susi. Uutisia ei voi jakaa, kun sovellus ei tee mitään. Et voi lukea vaakanätöltä uutisia enään, ennen onnistui nyt ei. Huonompaan suuntaan vaan mennään.

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*