Amppareiden tietokantapalvelimessa vika, korjaustyö käynnissä

Amppareiden tietokantapalvelimen vikaantumisen takia Suosituimmat- ja Äänestetyimmät-listoilla näkyy virheellisiä tietoja. Klikki- ja äänimäärät ovat pudonneet selvästi pienemmälle tasolle kuin millä niiden oikeasti kuuluisi olla.

Vika on saatu paikannettua, ja sitä korjataan parhaillaan. Suosituimmat- ja Äänestetyimmät-sivuilla olevat vanhemmat tiedot jäävät kuitenkin valitettavasti alhaisemmalle tasolle, ennen kuin ne päivittyvät uusiin.

Ongelmat näkyivät myös uutisten tuplaantumisena Amppareiden uutislistoilla, mutta tuplista on nyt päästy eroon.

Osa Amppareiden lähteistä ei näy vielä täysin oikein, mutta vikaa korjataan parhaillaan. Kiitos kärsivällisyydestä!

2 Comments

 1. Tuosta tulikin mieleeni, että miksei Windows Phonen (v10 Lumia 950) sovellus toimi vieläkään kunnolla? Ensimmäinen uutinen aukeaa aina, mutta toisen kohdalla softa ei enää aukaisekaan uutista. Ruutu pysyy mustana.

  • Lauri

   elokuu 26, 2016 at 3:35 pm

   Kiitos palautteesta, Windows Phone -sovelluksessa on valitettavasti pari yhteensopivuuksiin liittyvää ongelmakohta vielä ratkaistavana. Emme valitettavasti osaa suoralta kädeltä antaa arviota, millä aikataululla ne pystyttäisiin hoitamaan pois päiväjärjestyksestä.

   Selainpuolella uusi mobiilikäyttöä helpottava versio on tulossa langoille parin viikon kuluttua. Toivottavasti se vastaisi tarpeisiin myös Windows Phone -käyttäjillä, joilla näitä yhteensopivuus- ja muita bugeja on esiintynyt.

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*