Amppareiden Android-sovellus päivittyi – lue lisää kehitysblogista

Amppareiden Android-sovellus on päivitetty. Sovellukseen on tehty lukuisia bugikorjauksia, ja käytön pitäisikin nyt sujua taas entistä sulavammin!

Uusimmassa versiossa on tehty lukuisia käytettävyyteen liittyviä bugikorjauksia ja lisäksi tarkennettu muun muassa hakutoimintoa ja korjattu sovelluksen kaatumiseen johtavia ongelmia.  Applikaatio toimii nyt myös vaakatasossa. Lisäksi myös profiilitoimintoa ja Suosikit-välilehteä on korjailtu.

Kiitämme palautteesta, jota olemme applikaatiosta käyttäjiltä saaneet – niiden avulla pystymme kehittämään palvelua entistä parempaan suuntaan. On ollut myös ilo huomata, että Amppareiden sovelluksia käytetään kesähelteilläkin enenevissä määrin. Muistattehan, että myös kesäloman aikana löydät kattavan uutiskattauksen nopeasti ja kätevästi Amppareista.

10 Comments

 1. Uutisten filtteröinti vain ei meinaa toimia oikein. Pukkaa nimittäin läpi kaikenlaista adulttia kamaa, joka ei edes kuulu uutis-sivustolle, (pride, seksi ym. jutut).

 2. Uusimman päivityksen jälkeen näyttää vain reilun sivullisen verraan uutisotsikoita. Ei laataa lisää otsikoita kun rullaa sivun loppuun. Testattu useilla laitteilla ja useilla Android-versioilla – kaikilla sama ongelma!

 3. Sivuston uskottavuus = nolla

  heinäkuu 5, 2016 at 10:46 pm

  JATKUVASTI väärennetään äänestetyimpien uutisten pisteitä, TEHKÄÄ JO ASIALLE OIKEASTI JOTAIN!

 4. Onko sekin käytön sujuvoittamista, että uutislinkkejä ei pysty enää jakamaan suoraan muuta kuin Facebookiin? Vai enkö vaan löydä asetusta, josta saisi muitakin vaihtoehtoja käyttöön.

 5. saisitteko missä vaiheessa korjattua sivuiltanne android-puhelimeen tulevan
  keatenz / Mega.viral-content.site-spammin ? jos vahingossa edes pyyhkäisee mainoksen yli, niin selain tukossa heti.

 6. Olisiko Amppareihin mahdollista saada myös klikkiotsikointiäänestys? Siis esim jos juttu saa tarpeeksi ääniä, se piilotetaan uutisvirrasta.

 7. Kiitos kesän aikana saapuneista kommenteista ja pahoittelut viiveestä vastauksessa. Otsikointiin liittyviä äänestysominaisuuksia kehitetään nyt syksyn aikana ja filtteröintiä pyritään tarkentamaan koko ajan.

  Adult-osaston uutisotsikoiden suodatusta on pyydetty jo monesta suunnasta, joten sitä ainakin säädetään syksyn aikana. Viihdemedioista tulevien K18-otsikoiden määrä on tosiaan kasvanut huomattavasti nyt puolen vuoden sisällä.

  Pahoittelut myös bugeista Android-sovelluksessa, toivottavasti ne helpottivat kesän päivitysten myötä. Mobiilissa häiritsevän uudelleenohjauksen aiheuttanut mainos saatiin myös torpattua runsas viikko sitten niin, ettei sitä enää esiinny.

  Eli kiitos kaikille, laittakaa palautetta jatkossakin! Kehitämme palvelua teidän käyttäjien tarpeiden mukaan.

 8. Taas lukuisia uutisia pommitettiin miinuspisteillä alas parissa minuutissa. Olivat koko ajan suosituimmissa ja niillä oli vain pari miinusta, kunnes tuli 100+ miinusääntä parissa minuutissa. Asialle tarttis tehdä jotain…

 9. Miksi ampparissa ei julkaista MV-lehden uutisia?

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*