Amppareiden Android-sovelluksen uusi versio julki – uusia kategorioita ja korjauksia

Amppareiden Android-sovellus on päivittynyt. Tässä hieman lisätietoja uudesta versiosta.

Applikaatioon on nyt tuotu mukaan käyttäjien toivomat Äänestetyimmät- ja Pääuutiset-listat. Äänestetyimmät-kategoria listaa käyttäjien suosittelemia uutisia, ja Pääuutisten idea on taas nähdä yhdellä katsauksella, mistä Suomen mediat sillä hetkellä kirjoittavat ja mitä uutisia ne ovat arvottaneet tärkeiksi.

Ampparit Android-sovelluksesta löytyyy nyt Äänestetyimmät ja Pääutiset.

Lisäksi uusi versio on tuonut tarjolle uusia elementtejä, joiden tarkoitus on parantaa applikaation käytettävyyttä. Kun painat uutisotsikkoa pitkään, avautuu pop up -ikkuna, jossa voit viedä valitsemasi uutisen lukulistalle ja lukea ne sieltä myöhemmin. Lisäksi kyseisen valikon takaa on löytynyt vaihtoehdot Suosittelen/En suosittele. Uutuutena päivitettyyn versioon on lisätty vielä Linkki ei toimi, Mainos ja Harhaanjohtava otsikko. Tätä kautta voit siis äänestää uutisotsikkoa tai ilmiantaa, mikäli uutislinkki ei toimi tai kyseessä on mainos tai harhaanjohtava otsikko.

Ampparit Android-sovelluksen uudet elementit.

Uuteen versioon on tehty myös lukuisia bugikorjauksia, eli käyttökokemuksesta tulee entistä parempi ja nopeampi. Mikäli huomaatte jotain, mikä ei toimi niin kuin pitäisi, voitte laittaa kommenttia blogiin tai lähettää palautetta ampparit(at)ampparit.com.

Huomioittehan, että uusi versio saattaa vaatia hieman enemmän käyttöoikeuksia kuin edellinen versio. Nämä liittyvät Googlen käyttöehtoihin, eli Ampparit ei valitettavasti niihin voi vaikuttaa. Jos puhelimen Android-versio on varhaisempi kuin 6.0 (Marshmallow), ohjelma pyytää asennusvaiheessa runsaasti erilaisia käyttöoikeuksia. Jos taas puhelimessa on Androidin 6.0-versio, näitä käyttöoikeuksia ei kysytä etukäteen vaan vasta silloin, kun sovellus niitä tarvitsee.

8 Comments

 1. Vielä kun ihan perus nettiversio näkyisi puhelimella mukavasti ilman että otsikot olisivat kärpäsenp kokoisella tekstillä. Niinkuin vanhaan hyvään aikaan…

 2. Harhaanjohtava otsikko…ilmianto. Kannattaisikohan linkkilistan olla linkkilista eikä ryhtyä journalistiseksi sensoriksi.

  • Ominaisuudet ovat Amppareissa siksi, että uutislistan joukkoon päätyneet mainokset ja muut sinne kuulumattomat sisällöt saadaan tarvittaessa poistettua uutismateriaalin joukosta, kun niistä tulee palautteita ylläpitoon. Parantaa käyttökokemusta.

 3. WP-versio (Lumia 820) näytti ilmaantuneen tänään, Uutislista latautuu ja uutisiin pääsee vanhaan malliin. Mutta mutta…

  – Uutislistan selaus ei toimi. Liikkuu jos liikkuu, hitaasti ja sattuman varaisesti
  – Uutislistassa otsikot ovat aivan liian pienellä fontilla josta ei saa selvää

  • Kiitos palautteesta, WP-versiopäivitys meni tosiaan nopeasti läpi. Korjaamme uutislistan selausongelmaa ja tsekkaamme fonttikokoja vielä eri laitteilla. Teemme parhaamme, toivottavasti kärsivällisyytenne kestää. Palautetta saa antaa jatkossakin!

 4. Android sovellus ei toimi enää landscape-suunnassa. Uutislistaus on aina pystysuunnassa, mikä tekee tablettikäytön raivostuttavaksi. Kun linkkiä klikkaa, niin itse uustisselain toimii vaakamoodissa hyvin.

 5. Uusi Ampparit ei toimi Android versiolla 4.1.2.
  Startin jälkeen tulee viesti:
  Unfortunately, Ampparit has stopped.
  Lähetin sen kautta raportin sekä puhelimesta, että tabletista ja
  laitoin sähköpostin amppareille.

 6. Vaakamoodi takaisin ASAP.

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*