Amppareiden Android- ja Windows Phone -sovelluksia päivitetty

Amppareiden mobiilisovelluksiin on tehty vastikään päivityksiä.

Android-sovelluksesta on nyt Google Play -kaupassa tarjolla uusi päivitys, johon on tehty bugikorjauksia. Uusi päivitys tuo siis entistä paremman käyttökokemuksen ja lisäksi sujuvuutta Amppareiden selailuun. Samalla on taklattu käyttäjien raportoimia ongelmatilanteita. Android-sovelluksen voit käydä lataamassa täältä. Kiitos käyttäjille arvokkaasta palautteesta – esimerkiksi nimimerkki marja raportoi yksityiskohtaisesti bugin, joka saatiin tänään pihalle tulleessa päivityksessä taklattua. Kiitos marja!

Windows Phone -sovelluksesta on tullut jonkin verran kysymyksiä ja palautteita. Huomioittehan, että sovelluksen kehitystyö jatkuu edelleen ja teemme jatkuvasti korjauksia ja parannuksia sovellukseen, eli lisää on vielä luvassa ja uusia elementtejä on tulossa sovellukseen lisää. Kiitämme kovasti kärsivällisyydestä ja rakentavasta palautteesta WP-sovelluksesta!

Nyt tarjolla olevassa päivityksessä on tehty ongelmatilanteisiin akuutteja korjauksia, jotka nopeuttavat ja helpottavat sovelluksen käyttöä. Windows-käyttäjien kannattaakin siis käydä lataamassa uusi päivitys mobiililaitteeseensa täältä.

7 Comments

 1. No eipä toimi vaakasuunnassa edelleenkään.

 2. Kun vain se personointikin toimisi, jotta uutisvirran saisi suodatettua mieleisellään tavalla.

 3. Hei! Kiitos päivityksestä, sovellus on nyt mielestäni selvästi parempi kuin ennen ja navigointi Kategoriat-Uusimmat-Suosituimmat välillä toimii todella hyvin!

  Yksi ongelmakin: Haussa (eli kun valitsee se suurennuslasin kuvan) ei ’ä’ ja ’ö’ toimi – eli kun yrittää hakea hakusanoilla joissa noita kirjamia (vaikka ”lääke”) niin tulee ”Virhe (401)” ilmoitus.

  Edellisellä versiolla haku toimi hyvin. Android 6.0.1.

  • Minna

   maaliskuu 23, 2016 at 3:49 pm

   Hei! Kiitos paljon ongelman raportoinnista, laitetaan kuntoon. Hienoa, että päivitys paransi Amppareiden käyttökokemusta.

 4. People has its ways of promoting their products and one is investing in a research study that claims for its good health benefit, like cranberry juice as remedy and a . I just don't know if they were able to prove it.

 5. Tsk..Avec la plupart, le verbe se met au pluriel, à moins que le complément ne soit au singulier: La plupart le savent — La plupart des gens le disent — La plupart du temps se passe à discuter

Vastaa

Sähköpostisosoitettasi ei julkaista.

*